Hvis du har fulgt mine tidligere blogindlæg, og vil have succes med at lave din egen affiliate aftale, content marketing eller andet med IT, hvor du kan lave dit arbejde foran computeren, kan du vinde meget ved at have et fedt hjemmekontor.

Først og fremmest, skal du skabe et godt indeklima. Måden du kan skabe fordele på, er nemlig ved at arbejde mere end dine konkurrenter. Det skal dog helst ikke føles som en sur pligt, og det er derfor essentielt at have et godt indeklima, hvor man får ekstra energi og kan udfolde sig kreativt.

Kontorartikler er en stor del, når man skal designe sit hjemmekontor. Sørg altid for, at der er styr på de grundlæggende kontorartikler såsom papir, notesblokke, skriveredskaber, arkivering, tilbehør og eventuelt tavler. Derudover kan det være rart at have nogle gode HP blækpatroner og en printer, hvis du vil have noget mere håndgribeligt.

Arbejd om aftenen

Som jeg nævnte, kan man med et godt hjemmekontor nyde at arbejde mere end sine konkurrenter. Nogle har det bedst med at lægge arbejdet fra sig, og det er også forståeligt, da man burde kunne nå rigeligt med arbejde, hvis man arbejder otte timer effektivt om dagen.

Det er der dog mange der ikke gør, og hvis man vil lave sin egen virksomhed ved siden af et andet arbejde, kræver det en stor indsats ved siden af sit normale arbejde.

Du bliver mere kreativ om aftenen

Hos nogle gælder det trick, at højre hjernehalvdel slår til sent om aftenen, hvis man bliver længe oppe, og virkelig presser sig selv. Dette skal man dog passe på, hvis man har risiko for at blive ramt af de følgesymptomer som kan komme, hvis man er for presset i sin hverdag.

Elsker du det, som du laver, og er du virkelig motiveret? Så kom i gang med at få designet et godt hjemmekontor, hvor en god computer og en god kontorstol er nogle af de vigtigste ting. En stor skærm til sin computer kan også medvirke til at gøre dit arbejde mere effektivt.

Få hjælp af dit netværk

Nu kommer vi lidt væk fra det med hjemmekontoret, men hvis du kan finde et netværk, hvor du kan sparre med, kan det gøre arbejdet sjovere, og derved bliver det mere spændende at tilbringe tid i sit hjemmekontor. Det kan være, at du vil lave et kontorfællesskab, eller kan finde nogle at skabe med, som har nogle af de samme passioner som dig.

Mangler ud inspiration

Det kan være svært at holde dampen oppe. Når jeg sidder de sene nætter og arbejder på mit hjemmekontor, kan jeg godt være træt, og sengen lokker meget mere. I stedet for at gå direkte i seng, finder jeg inspiration i bøger og YouTube.

Efter at have set nogle inspirerende film eller læst en god bog, kan jeg lige pludselig overvinde trætheden, og jeg bliver mere effektiv end nogensinde, og skriver hurtigt 5.000 på min blog, selvom jeg tidligere havde haft skriveblokade.

Når man får disse oplevelser, er det altså ultravigtigt, at man har et sted, hvor man stå op og begynde at producere. Det er det som sker for mange musikere ofte, hvis de lavet et mega hit. Det er når man ikke kan sove, og så står de op og tager deres guitar og skriver deres næste mesterstykke.

Det var jo ikke sket, hvis man bare lagde sig til at sove. Derfor kan det være godt at have et hjemmekontor, så man lige kan vågne og komme foran alle de konkurrenter der ikke gider at arbejde, og som bare ligger og sover i stedet.

Advertisement

4 meninger om “Design et fedt hjemmekontor, og vind over dine konkurrenter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s